Naar het overzicht

VasteLanden Selecteert Bloxs Real Estate Accounting Software

Nieuws
mark_hoedjes


Asset manager en vermogensbeheerder VasteLanden heeft de keuze gemaakt voor Bloxs real estate accounting software om hun vastgoedportefeuille efficiënter en effectiever te kunnen beheren. Deze strategische beslissing onderstreept VasteLanden’s toewijding aan digitalisering, innovatie en de continue verbetering van hun dienstverlening aan klanten en huurders.

“Met Bloxs kunnen we onze administratieve processen stroomlijnen, onze efficiëntie verhogen en onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Mark Hoedjes CEO


Ook Bloxs is enthousiast over de nieuwe samenwerking. “We zijn trots dat VasteLanden voor onze software heeft gekozen en kijken ernaar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de exploitatie van hun vastgoedportefeuille,” zegt Jaco Poldervaart van Bloxs. “Onze software is ontworpen om vastgoedbedrijven als VasteLanden te ondersteunen bij het behalen van hun operationele doelstellingen.”

Over VasteLanden
VasteLanden is een geïntegreerde asset en vermogensbeheerder met een helder doel: het bieden van robuuste, duurzame en waardevolle vastgoedinvesteringen met optimaal rendement. VasteLanden is een innovatieve en klantgerichte speler in de Nederlandse vastgoedmarkt, met een divers portfolio van residentieel en commercieel vastgoed.
Voor meer informatie, bezoek www.vastelanden.nl.