Connections made easy

Platform connectiviteit speelt een cruciale rol in het succes bij innovatieve vastgoedorganisaties, aangezien dit significante voordelen op het gebied van efficiëntie, wendbaarheid en flexibiliteit biedt tegen lage kosten en met een minimale inspanning.

open api voordeel banner

Choose what is best for you

Door makkelijk en efficiënt externe applicaties te integreren met onze software ontstaat de mogelijkheid een eigen vastgoedmanagement platform te creëren. Zo kunnen vastgoedorganisaties zich makkelijker onderscheiden in een hoog competitieve markt.

Bloxs biedt diverse mogelijkheden aan om koppelingen met andere applicaties tot stand te brengen. Eén mogelijkheid is het gebruik maken van de open, maar gestandaardiseerde API van Bloxs. De andere mogelijkheid is het realiseren van een gecertificeerde koppeling.

Optimaal data synchroniseren

Als verschillende externe applicaties zijn geïntegreerd met Bloxs, is handmatige dataoverdracht overbodig geworden. Dit werkt foutloos en zorgt ervoor dat iedereen toegang heeft tot dezelfde informatie. Zo komen belangrijke gegevens niet meer vast te zitten in afzonderlijke delen van de organisatie.

open api voordeel 1

Onafhankelijke keuzevrijheid

Met de koppelmogelijkheden van Bloxs heb je de vrijheid om het applicatie landschap binnen de vastgoedorganisatie uit te breiden met externe applicaties die een specifiek doel dienen.

open api voordeel 3

Flexibele innovatiekracht

Bloxs biedt vastgoedorganisaties de flexibiliteit om te innoveren en zich te onderscheiden door specifieke functionaliteiten of applicaties toe te voegen, waardoor je sneller kunt inspelen op veranderingen in de markt.

open api voordeel 2
implementatie

Get to know our trusted partners

Heb je tijdelijk assistentie nodig, wil je een gecertificeerde koppeling of specfieke rapportage laten maken? Met de juiste partner haal je het maximale uit het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen.

De voordelen

  • Keuzevrijheid in applicaties
  • Betere datasynchronisatie
  • Flexibel innoveren
  • Geen afhankelijkheid
  • Sluit specifieke processen perfect aan
  • API óf gecertificeerde koppeling